Word je eigen droomvrouw

Hermelijn van der Meijden

Ik help je contact te maken met de potentie van je ziel

Training

Training energetische waarneming voor professionals

Energetische waarneming is een skill die iedere business professional heeft, maar niet optimaal inzet. Het is je intuïtie, zesde zintuig, helicopterview of je invoelingsvermogen. Het is de aangeboren capaciteit die je in staat stelt om razendsnel beslissingen te nemen, trends uit de lucht te pikken, of in één oogopslag te zien wat je klanten nodig hebben. En die skill kun je trainen.

Subtiele informatie ontsluiten

Iedereen stemt zijn innerlijke zintuigen af op de informatie die in diffuse dimensies van de realiteit altijd aanwezig is. Informatie over onder meer de psychologie van mensen, relationele dynamieken, levensthema’s, ontwikkelingslijnen, maar ook zakelijke systemen en potentieel. Vanwege de subtiliteit van die informatie ga je er echter ook makkelijk aan voorbij. Maar hoe handig zou het zijn als je die (meestal) verborgen realiteit zou kunnen ontsluiten wanneer je maar wil? Als je direct naar de kern van problemen kon gaan? Als je zicht had op oplossingen, zonder dat je je hersens erop hoefde te breken?

De resultaten

Zodra je energie begint waar te nemen, kun je je rationele denken uitzetten dat vaak omslachtig te werk gaat, omdat het alles probeert in te calculeren en af te wegen. Je krijgt een ruimer, directer, intelligenter, en verrassender perspectief op je vraagstukken. Of die nu persoonlijk, relationeel of zakelijk van aard zijn. Allereerst zal energetische waarneming leiden tot dieper inzicht in jezelf, en dan in hoe jouw energieveld de wereld om je heen beïnvloedt. Je ontdekt hoe je resultaten en succes in de buitenwereld (of het gebrek eraan) een weerspiegeling zijn van de subtiele realiteitslagen in je binnenwereld. En het wordt onder meer mogelijk om minder hard te werken, makkelijker tot realisatie van je potentieel te komen, en meer betekenis en vervulling te ervaren, zowel in werk als privé.

Voor wie?

Energetische waarneming voor professionals is geschikt voor business leaders, ondernemers, trainers, coaches, en therapeuten. Voor een ieder die grotere impact wil hebben op zijn omgeving, en daarbij meer vervulling wil ervaren. Ervaring met zelfreflectie en psychologische kennis is een pre. 

Praktische informatie

De training omvat tien lesdagen, op vrijdagen, vanaf 23 maart 2018. Ik geef de training samen met Aukje van de Vorstenbosch. De investering bedraagt 1995 excl. btw en incl. lunch (betalen in termijnen is mogelijk). Overige data zijn: 13 april, 18 mei, 15 juni, 7 september, 5 oktober, 2 november, 30 november, 11 januari en 8 februari (2019). Locatie is Klein Binnenrust in Abcoude. Voor aanvang dien je minimaal één energetisch consult te hebben gevolgd. Je kunt je direct aanmelden, of je vragen stellen via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

TESTIMONIALS

"Ik volgde de training 'Zelfgenezend Vermogen' bij Hermelijn. Het werd een persoonlijk ontwikkelingsproces en tegelijkertijd (omdat je de cursus met een groep volgt) een groepsproces. Hermelijn leidt, begeleidt en faciliteert dat op een hele fijne, integere en persoonlijke wijze - vanuit lijf, ziel, hoofd en hart. Precies wat past bij het moment. Ik zou dit zo jaren achtereen willen blijven doen." Maaike

"Hermelijn heeft in mijn programma Discover Your True Purpose een training gegeven over het waarnemen van subtiele energie. Dat deed ze fantastisch. Ze is een heel goede reader. Subtiel, genuanceerd en respectvol vertelt ze waar iemand staat in zijn/haar leven. Ze geeft praktische handvatten om er meer uit te halen. Dat alles doet ze heel zuiver en met beide benen op de grond. Helemaal afgestemd op de ander. Ik kan Hermelijn van harte aanbevelen."
Rogier Gielen

Contact
telefoon 0641459547
email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Website: zenitee - Foto: Erik Buis