Word je eigen droomvrouw

Hermelijn van der Meijden

Ik help je contact te maken met de potentie van je ziel

1. Volle maan activaties

Bij de volle maan activaties die ik samen met Nieuwetijdskind organiseer staat je eigen binnenwereld centraal. We reizen door het energieveld en je verbindt je met diepere lagen van je bewustzijn en de ziel. Het thema van de reis is afgestemd op de energieën van de maan en de dag, die tevens een portaal vormen voor transformatie. Daarbij werken we met het veld van een grote groep mensen, waardoor er nog meer energie beschikbaar is om je persoonlijke intenties en verlangens te ondersteunen. Iedere maand bouwen we de kracht van het veld verder op. Voor  informatie en inschrijven klik je hier: Volle Maan Activaties van 20 - 21 uur (inclusief replay). De volgende volle maan zijn op 10 september en 9 oktober. Kosten: 19,95 euro. 

2. Negen Geheimen van de Vrouw

Mijn boek Negen Geheimen van de Vrouw kwam onlangs uit. Via mijn persoonlijke verhaal en de Negen Geheimen die in elke vrouw klaarliggen om te worden uitgepakt, neem ik je mee op reis door alles wat je al wel en nog niet wist over jezelf en vrouw-zijn. Het boek is meer dan een roman, het is ook een activatie van je energieveld en bewustzijn. De reacties varieren van 'Het is een exacte vertaling van wat er zo diep in mij verborgen ligt en wat ik al ken' tot 'Een must-read voor vrouwen en mannen' en 'Je verhaal heeft me helemaal gepakt'. Negen Geheimen van de Vrouw is een nieuw verhaal, dat breekt met oude overtuigen, en verhelderende inzichten biedt als het gaat over intimiteit, seksualiteit, relaties en vrouwelijkheid. Je kunt het hier bestellen bij de Aurora Webshop en de inhoud bekijken!

3. Energy Healing Basis Training Online

De Energy Healing Basis Training Online start weer bij voldoende interesse (stuur een mail als je wil beginnen). In deze vijfweekse training leer je de basisprincipes van energy healing kennen en toepassen. In de online lessen, theorie en oefeningen gaan we in op het belang van belichaming, aanwezigheid en bewustzijn. We bespreken de belangrijkste energetische wetten. Je ontdekt dat met het doorlopen van je eigen innerlijke proces je energetische kracht en lichtheid toenemen. En we gaan in op wat healing is en de technieken die je kan gebruiken.
 
Praktisch
De Healing Training bestaat uit vijf bijeenkomsten van ongeveer vijf kwartier, waarin je diep afdaalt in jezelf en een nieuw perspectief ontwikkelt op de processen die vanbinnen spelen. Lessen vinden wekelijks plaats op vrijdagochtend, de volgende serie start op 11 maart. Na de webinars is er extra tijd voor uitwisseling, sharing, vragen en ondersteuning van persoonlijk proces via zoom, mocht je dat willen. Kosten bedragen 199 euro (ex btw voor ondernemers). 
Inhoud
In de training werken we met de kracht van een zorgvuldig opgebouwde energetische ruimte, het principe van resonantie en transmissie, en een heldere, persoonlijke intentie voor je eigen transformatie. In vijf weken worden de verschillende lagen van je bewustzijn geactiveerd, zal je nieuwe dimensies van jezelf ontdekken en, vanbinnen uit, creatieve manieren vinden om je leven, waar nodig, in beweging te brengen. Healing vindt, volgens mij, in deze tijd meer in groepen plaats dan een op een: als groep leren we sneller, bouw je een groter veld op, en is er meer kracht beschikbaar voor zowel transformatie als support.
Contact
Als je interesse hebt hoor ik het graag via mail, als je nog even wil bellen, dan kan dat natuurlijk.
Tel. 0641 459 547

4. Een op een sessies (online en face to face)

Een-op-een sessies doe ik met mensen die de Energy Healing Basis Training hebben gevolgd en mensen die de ruimte van hun bewustzijn al aan het onderzoeken zijn. In de consulten creëren we samen een sterke energetische connectie die meestal duidelijk voelbaar is. Daarbij gaan we uit van jouw vraag en wat er speelt in je binnen- en buitenwereld nu, in dit moment. Ik help je steeds contact maken met de minder bekende niveaus van je wezen en ondersteun je bij het verdiepen van je energetische bewustzijn. Het zal je helpen om jezelf in lijn te brengen met wie je werkelijk bent en meer rust te vinden in de situatie zoals hij is. 

Werkwijze

Veel van de onderstaande vragen zijn onder de huidige omstandigheden wellicht minder belangrijk voor je geworden (of misschien zijn ze wel belangrijker dan ooit!), maar ze geven een indicatie van mijn werkwijze in de een-op-een-sessies.

• Heb je het idee dat je ‘iets’ essentieels mist?
• Wil je ‘meer’ zijn dan je carrière, relatie of moederschap?
• Lijkt het of je potentie groter is dan wat eruit komt?
• Zoek je naar richting?
• Wil je een gevoel krijgen voor je levensmissie?
• Weten wat jouw gift aan de wereld is?
• Je hartsverlangens realiseren?
• Je ziel leren kennen?
• En houd je het graag concreet?

TESTIMONIALS

"Wat heb je veel gegeven in je online cursus Energy Healing! Een mooie opbouw, en elk onderdeel was interessant. De afwisseling van luisteren en ervaren heb ik als heel prettig ervaren. Ik verheugde me iedere week om je weer te horen. Je bent intens betrokken en aanwezig en je antwoorden op de vragen waren uitgebreid en doorvoeld. Daarbij had je de organisatie goed voor elkaar. Het is fijn dat ik de theorie nog kan nakijken. Wat een cadeau! De training heeft een enorme boost gegeven aan heel mijn zijn." | Mieke 

"Ik wil je ongelooflijk bedanken voor je Energy Healing lessen. Ik heb er zó van genoten en heb er zoveel aan gehad. Alsof ik zo – zoef - heel veel stappen voorwaarts heb gezet. Je legt waanzinnig goed uit, ontzettend rustig en duidelijk, en het is te zien dat je tijdens de sessies helemaal bent uitgelijnd met wat je vertelt." | Sandra

"Het is telkens weer een bijzondere ervaring om aan een maanceremonie van Hermelijn mee te doen. Er is steeds een ander thema dat past bij de maan van dat moment. Hermelijn heeft een heerlijke rustige en persoonlijke manier van de ceremonie begeleiden. Ze neemt je mee door verschillende lagen en het is heel voelbaar dat ze zelf al die lagen kent. Waar het vastzit, komt helderheid. Lastige emoties worden doorleefd, waardoor je weer lucht krijgt. En je ervaart je hoogste potentie. Het thema wordt niet door je hoofd, maar in je gevoel opgelost en dat maakt dat je je nog dagen lekkerder en opgeschoond voelt. De maanceremonie is als een innerlijke opruiming en geeft dieper inzicht in jezelf, waar je weer mee vooruit kan." | Mijke

Reading

Een reading biedt overzicht, helderheid en vaak ook praktische handvatten. Bovendien is een reading helend: door benoemen - door er woorden aan te geven - komt energie in je bewustzijn, waarmee het kan worden toegevoegd aan je systeem. Tijdens een reading lees ik de informatie die in je energieveld besloten ligt. Afhankelijk van je vraagstuk krijg je inzicht in terugkerende thema's, het proces dat je doormaakt, vragen die leven en de potentie van je ziel. 

 

Lees meer

Energiewerk

Deze sessies gaan over de transformatie van bewustzijn. Ze helpen je een diepere connectie tot stand te brengen met jezelf; zowel op het niveau van potentie, als op dat van blokkades. Je potentie is wie je werkelijk bent en wat je hier komt doen; blokkades zijn je pijn en schaduwaspecten, die voorkomen dat je energie vrijuit kan stromen. In de sessies wordt een veld gecreëerd van gezamenlijk bewustzijn. Binnen die ruimte kan verandering plaatsvinden.

 

Lees meer


Agenda 2022

Regelmatig geef ik energetische ceremonies online. Onder meer met volle maan of op bijzondere astrologische momenten. Het zijn transformerende bijeenkomsten waarbij een krachtig energieveld wordt gecreëerd, die je de mogelijkheid geven om je persoonlijke energie weer in lijn te brengen met de aarde en het universum. Daarbij kan je meedoen aan de Energy Healing Basis Training Online die 11 maart 2022 weer start. Je blijft op de hoogte via mijn nieuwsbrief of door de agenda te checken.

 

Lees meer

Over mij

Sinds 2005 houd ik me diepgaand bezig met energie en persoonlijke transformatie. Ik deed de Barbara Brennan School of Healing Europe en een jaar Advanced Training aan dezelfde school, daarnaast de readingopleiding van Margriet van Bentem en een jaar bij de paqo's - Peruaanse sjamanen (in Nederland). Tegerlijkertijd bezocht ik tientallen leraren en healers van overal ter wereld. Binnenkort verschijnt mijn vierde boek: Negen Geheimen van de Vrouw. En je kunt bij me terecht voor energetische consulten en online groepsbijeenkomsten.

Lees meer

 

Contact
email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Website: zenitee - Foto: Erik Buis